VEGAN svíčková (bez knedlíků) @frolibek
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Hodnocení receptu
Recept jsi již ohodnotil/a
Ingredience
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
150 x 1 g
100 g
345 x 1 g
120 x 1 g
2 x 5 g
2 x kus (1 g)
2 x 3 g
2 x lžíce (10 g)
350 x 1 ml
200 x 1 ml
5 x 1 ml
2 x 100 g
kus (100 g)
10 x 1 g
porce (5 g)
Zapiš si tyto ingredience do chytrého jídelníčku
Budeš přesně vědět, kolik recept obsahuje kalorií a nutrientů.
Postup přípravy receptu
1
Nejprve si nakrájejte nadrobno cibuli a nahrubo nastrouhejte kořenovou zeleninu. Ve středně velkém hrnci rozpalte 2 lžíce řepkového oleje. Orestujte cibuli, pak přihoďte bobkový list, nové koření a pepř a ještě chvilku restujte, aby se koření rozvonělo. Pak koření vyjměte, dejte do "sáčku na koření" a vraťe do hrnce.
2
Přidejte nastrouhanou zeleninu společně se dvěmi lžícemi cukru a restujte do zkaramelizování (cca 20 min). Pak zalijte vývarem, osolte a nechte provařit 15 minut. Vyjmětě sáček na koření a omáčku rozmixujte. Nakonec přidejte ovesné mléko a povařte dalších 10 minut. Přidejte 2 lžíce citrónové šťávy, ochutnejte a dochuťte cukrem a solí.
3
Troubu rozehřejte na 200°C a smícháním sojovky, s medem a paprikou si připravte marinádu na tofu. Tofu nakrájejte na plátky, položte do pekáčku a zalejte připravenou směsí. Pečte 10 minut, pak kousky otočte a pečte dalších 10 minut.
40 min // dalsi recepty najdete na frolibek.cz
{{data.energy}}961 kcal
Také {{data.energyAlt}}4 022 kJ ● Energetická hodnota
{{data.protein}}51,3 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}137 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukry
{{data.sugar}} 86,2 g
{{data.fat}}22,2 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fat | number: 0}} g
Nasycené mastné kyseliny
{{data.saturatedFattyAcid}} 3,1 g
Trans mastné kyseliny
{{data.transFattyAcid}} 0 g
Mononenasycené
{{data.monoSaturated}} 0,06 g
Polynenasycené
{{data.polySaturated}} 1 g
Cholesterol
{{data.cholesterol}} 0 mg
Vláknina
{{data.fiber}} 26,5 g
Doporučený denní příjem: {{calculated.fiber}} g
Sůl
{{data.salt}} 2,1 g
Vápník
{{data.calcium}} 922 mg
Sodík
{{data.sodium}} 0,01 g
Voda
{{data.water}} 1 166 g
PHE
{{data.phe}} 2 517 mg
{{calculated.percentage}}%
Z doporučeného denního příjmu
Přesnější odhad denního příjmu
Uprav svůj profil níže a ulož
Žena
Muž
Chci
Zhubnout
Nabrat svaly
Být fit
Rok narození
Výška
Hmotnost
Paušální výdej
Sedavý
Lehce aktivní
Středně aktivní
Velmi aktivní
Extrémně aktivní
Bez paušální aktivity
Zpět
Dokonči svůj profil
Cílová hmotnost
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
Cílovou hmotnost můžeš později zadat v aplikaci.
{{targetWeightMessageText}}
Vytvoř svůj účet
{{errors.message}}
Zpět
Registruj se
E-mail
Heslo
Heslo musí mít alespoň 6 znaků!
{{errors.message}}
Zpět
Odeslali jsme Ti verifikační e-mail!
Do pár minut Ti přijde verifikační e-mail na {{profile.email}}. V e-mailu klikni na tlačítko “Dokonči registraci” a poté se přihlas.
Zpět
Přihlásit se
E-mail
Heslo
{{errors.message}}
Zapomenuté heslo?
Zpět
Zapomenuté heslo?
Zadej e-mail uvedený při registraci. Poté Ti na tento e-mail bude zasláno nové heslo.
E-mail
Zpět
Odesláno
Na e-mail bylo zasláno nové heslo!
Podobné recepty
kuřecí s hlívou a zeleninou
Zdravá kuřecí čína se zeleninou
Polévka z červené čočky
kuřecí směs s rýží
Složení nutričních hodnot
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Premium uživatelé nevidí reklamy
Podkategorie
Recepty a ingredience
můžeš uložit do jídelníčku

Jednoduchý přehled kategorií
Získej lepší kontrolu nad příjmem a výdejem kalorií.

Statistiky na cestě k cílové váze
Urči svou cílovou váhu a sleduj svůj postup.

Inspiruj se recepty a jídelníčky
Odemkni obrovskou databázi potravin.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.
KalorickeTabulky.cz © 2025 Všechna práva vyhrazena.