Proteinový suk s vanilkovou příchutí Celita
Proteinový suk s vanilkovou příchutí Celita se vyrábí ze sójové krupice, cukru, směsi bílkovin, palmového tuku, glukózového sirupu, a může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Pokud výrobek není konzumován v rámci vyvážené stravy, může přispět k nadměrnému příjmu kalorií, poněvadž se jedná o sladkou laskominu. Někteří lidé mohou také mít alergii na mléčné bílkoviny nebo na složky ve směsi, což může způsobit zažívací potíže.
Proteinový suk s vanilkovou příchutí Celita je oblíbenou sladkostí, která může pomoci zahnat chuť na něco dobrého. V kuchyni lze využít do smoothies, kde může nahradit jiná sladidla nebo sloužit jako bílkovinová přísada do ovesných kaší. Lze ho také použít do dezertů nebo jako součást proteinových tyčinek, kde dodá zajímavou příchuť.


