Cream cheese classic creamy Milbona
Cream cheese classic creamy Milbona je jemný smetanový sýr vyráběný z pasterizovaného mléka a smetany. Obsahuje také sůl, stabilizátory a kultury mléčného kvašení. Má krémovou konzistenci a neutrální chuť, díky čemuž je univerzálně použitelný jak do slaných, tak sladkých pokrmů.
Z nutričního hlediska je tento sýr bohatý na tuky, což zajišťuje jeho jemnost a chuť. Obsahuje rovněž bílkoviny a vápník, důležitý pro kosti a zuby. Na druhou stranu, vyšší obsah nasycených tuků a soli může být rizikem pro osoby s vysokým krevním tlakem či problémy s cholesterolem, pokud je konzumován ve větším množství.
Cream cheese classic creamy Milbona má široké využití – výborně se hodí na mazání pečiva, jako základ do dipů, pomazánek či krémových omáček. Používá se také do dezertů jako cheesecake, do dortových náplní nebo jako zjemnění bramborové kaše či polévek. Díky své univerzálnosti je oblíbenou surovinou v moderní i tradiční kuchyni.


